sunrise, sunset

beberapa penggalan lirik lagu "sunrise, sunset" -bright eyes

###

the sunrise and the sunset
you realize and then you forget
what you have been trying to retain
but everybody knows it's all about the things
that get stuck inside of your head
like the songs your room mate sings

(or like waka waka ee song and sound of vuvuzela)

the sunrise, the sunset
you're hopeful and then you regret
the circle never brekas

(like a pregnant woman who ngidams young mango -sumpah ini salah banget kalimatnya)

for a sunrise or a sunset
you're either coming or you just left
but you're always on the way

(like trapped on jakarta's traffic jam)

###

dihujat bright eyes ngga ya gw nambah2in lirik seenaknya?

Comments

nyai dachimah said…
gw juga ga tau tuh bahasa inggrisnya ngidam apa ya?? sepertinya istilah ini cuma ada di indonesia...

eh masa ya word verification nya "dessi". lo lagi kangen di-bully sama doi?

hahahahha
della said…
ato kaya jigong. itu bahasa inggrisnya apa ya? sbtulnya jigong itu bahasa indonesia yang baik dan benar ngga sih?

wakakak, dessi ada dimana2. waspadalah kawan!
Budi Hartanto said…
della demam Bright Eyes....